Please adress all inquiries on English to komericki@zg.t-com.hr Thank you! 🙂

PROJOB Švedska radna odjeća

 PROJOB je radna odjeća  napravljena od čvrstih i izdržljivih materijala testiranih na otpornost i habanje u različitim radnim sredinama i uvjetima.Vrijeme kada se naziv radna odjeća, ili HTZ odjeća automatski povezivala sa  keperom i plavim kutama je iza nas. Danas radna odjeća mora zadovoljiti mnoge rigorozne zahtjeve i norme. Razvoj novih umjetnih vlakana i materijala, u kombinaciji sa pamukom i viskozom, omogućio je izradu radne odjeće sa odličnim svojstvima zaštite i komfora. Osim ergonomske zahtjeve moderna radna odjeća mora zadovoljiti i maksimalne estetske kriterije. Kvalitetno i lijepo obučen radnik legitimacija je poslodavca pred poslovnim partnerima. Stroga podjela između radnog vremena i slobodnog vremena lagano se gubi, pa se mnogi od ovih odjevnih predmeta mogu nositi i u slobodno vrijeme. Kvalitetna radna odjeća u pridonosi stvaranju duha zajedništva u poduzeću. A iznad svega, za svakog je radnika dodatna motivacija i zadovoljstvo kada zna da nosi sigurnu, funkcionalnu, komfornu i lijepu odjeću. To je credo PROJOB Sweedish Workwear-a.

CLIQUE

CLIQUE je široka kolekcija osnovne promotivne, urbane i rekreativne odjeće visoke kvalitete. To je vjerovatno najjači Europski koncept promotivnog odijevanja, primjenjiv u raznim prilikama i kod različitih aktivnosti. Odjeća je od uvijek bila jedan od načina osobnog izražavanja: ona pokazuje tko ste, od kuda ste i gdje pripadate. U novije vrijeme odjeća je poprimila sva obilježja masovnog medija putem kojega poduzeća, grupacije i organizacije mogu svojim ciljnim segmentima prenjeti poruku i formirati vlastiti image i identitet. Međutim da bi te poruke bile uvjerljive odjeća mora biti kvalitetna i lijepo dizajnirana.

Ova kolekcija pokriva široku lepezu artikala: T- majice, polo majice, hlače, aktivnu odjeću, za rekreativno trčanje , biciklizam, tenis, košarku i plivanje,  pulovere, košulje, putni i urbani  asortiman, tkane pulovere i veste, fleece, jakne skijaške i urbane, šalove, kape  i rukavice, i niz drugih lijepih i praktičnih odjevnih predmeta za sve prilike. 

Clique  je kolekcija najvišega standarda kvalitete i stila. Mnoge su korporacije izabrale ovaj brand za izgradnju vlastitog identiteta.

James Harvest

KATALOG JAMES HARVEST James Harvest je kolekcija čiji se design se bazira na modi američkih collega.Na ovoj kolekciji logo Vašega poduzeća sigurno će biti zapažen i zapamćen. Vrhunski materijali i stil.

PRINTER ACTIVE WEAR

Printer. Bazična promo odjeća, sportska i jednostavna, svježa i mladenačka,  ali što se kvalitete tiće bez kompromisa.

Comments

Alen

26.01.2022 22:06

Molim vas posaljite mi cijene za hlace za soboslikare

Josip Komerički

27.01.2022 09:40

Poštovani!
Hvala na upitu. Molim Vas da mi javite Vaš e- mail kako bi Vam poslao slike i cijene ! Hvala! Josip komericki@zg.t-com.hr

Latest comments

27.01 | 09:40

Poštovani!
Hvala na upitu. Molim Vas da mi javite Vaš e- mail kako bi Vam poslao slike i cijene ! Hvala! Josip komericki@zg.t-com.hr

26.01 | 22:06

Molim vas posaljite mi cijene za hlace za soboslikare

03.03 | 19:10

Molim vas ,da li je flis moguće odvojiti od jakne ?

15.10 | 06:57

Molim vas ispravnu email adresu gdje mogu poslati upit, budući da mi javlja da je t-com neispravna

Hvala